شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال سه

پرسش :

آیا اقامه‌ی نماز جماعت به شکل دایره‌ای دور کعبه صحیح و مُجزی است؟

پاسخ :
نماز کسی که پشت سر امام یا در یکی از دو طرف او بایستد، صحیح است، و بنا بر احتیاط مستحب، کسی که در یکی از دو طرف امام ایستاده باید فاصله‌ی میان امام جماعت و کعبه را رعایت کند و از امام به کعبه نزدیک‌تر نباشد، اما نماز کسی که در طرف دیگر کعبه مقابل امام بایستد، صحیح نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری