شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال نه

پرسش :

آیا حکم مخیر بودن میان قصر یا کامل خواندن نماز، در همه جای مکه و مدینه جاری است، یا تنها به مسجدالحرام و مسجد النبی (صلی الله علیه و آله و سلم) اختصاص دارد؟ و آیا میان مناطق قدیمی و جدید این دو شهر تفاوتی وجود دارد یا خیر؟

پاسخ :
تخییر بین قصر یا کامل خواندن نماز در همه جای این دو شهر مقدس وجود دارد، و بنا بر ظاهر، محله‌های قدیمی و جدید آن‌ها با هم تفاوتی ندارند، هرچند احتیاط استحبابی اختصاص تخییر بین قصر و اتمام به محله‌های قدیمی این دو شهر، بلکه تنها به دو مسجد مقدّس است و نماز را در جاهای دیگر این دو شهر قصر بخواند، مگر در صورتی که قصد اقامت ده روزه داشته باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری