شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال شش

پرسش :

خارج شدن از مسجد‌الحرام و مسجد‌النبی‌ (صلی الله علیه و آله و سلم) هنگام اذان و اقامه چه حکمی دارد؟ با توجه به این که اهل سنت در آن هنگام به سوی مسجد می‌‌روند، و در مورد خارج شدن ما در آن اوقات، گفتگو می‌‌کنند و بر ما عیب می‌گیرند.

پاسخ :
این کار اگر از نظر دیگران، سبک شمردن نماز اول وقت به‌شمار آید و به خصوص موجب وهن مذهب باشد، جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری