چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | خرید و فروش: سوال هفتاد و نه

پرسش :

معناى «سفیه» را درست نفهمیده‌ام، خواهشمندم آن را روشن‌تر بفرمایید؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ سفیه کسى است که در نوع معاملات اموالش را هدر مى‌دهد و خیر و شرّ خود را آنگونه که باید تشخیص نمى‌دهد، و نوعاً در معاملات کلاه سرش مى‌رود، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.