چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | خرید و فروش: سوال هشتاد و پنج

پرسش :

مغازه‌اى است که این جانب با مرحوم پدرم مدت ٢۵ سال در آن مشغول به کار بوده‌ام، آن مرحوم مغازه را با حقّ سرقفلى و ملک به طورى مساوى بین این جانب و دو برادر دیگر تقسیم نموده است، اینک آن ٢ برادر اصرار بر تخلیۀ مغازه دارند، با توجه به اینکه مغازه از ابتدا در تصرف بنده بوده و بعد از فوت مرحوم پدرم اجارۀ مغازه را به شرکاء پرداخت نموده و اکنون نیز از خرید سهم آنان ابائى ندارم، آیا مى‌توانند مغازه را از من بگیرند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر دو برادر دیگر راضى شدند، مغازه را به شما مى‌فروشند؛ و اگر راضى نشدند، سه نفره مغازه را مى‌فروشید و بعد تقسیم مى‌شود، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.