چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | خرید و فروش: سوال هشتاد و شش

پرسش :

کارخانه‌ها، کارگرى که چندین سال در آن کار مى‌کند، سپس کارگر مایل به رفتن از آن کارخانه است کارفرما حقوقى را به دلیل سابقۀ او به وى مى‌پردازد، آیا حلال است آن را بگیرد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه در قرارداد کارى که بین کارگر و کارفرما در ابتدا بود قرار شده است که کارفرما وقت رفتن کارگر پس از چند سال، مالى به او بدهد، لازم است کارفرما به آن عمل کند، و کارگر حقّ مطالبه دارد؛ و در غیر این صورت کارگر غیر از اجرت کار حقّ مطالبۀ چیزى را از کارفرما ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.