پنجشنبه، 22 اسفند 1398

احکام | موسیقی، غنا و رقص: سوال پنجاه و دو

پرسش :

یاد گرفتن و نواختن سنتور با توجه به اینکه منظور از نواختن، نواختن به صورت لهوى نمى‌باشد بلکه به صورتى که به انسان آرامش مى‌دهد، نواخته خواهد شد، آیا به نظر حضرتعالى اشکال دارد یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ سنتور از آلات لهو است و استعمال آلات لهو در لهو جایز نیست چه به خیال آرامش پیدا کردن باشد یا به غیر آن، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.