جمعه، 23 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال بیست و چهار

پرسش :

براى شخصى که مربّى قرآن است و هیأت عزادارى را اداره مى‌کند و بیشتر در جلوى چشمان مردم است با عنوان قرآن و اهل بیت علیهم السّلام به عنوان نصیحتى که دائما آویزۀ گوشش کند تا پیش خداوند با عظمت و ائمۀ هدى در دنیا و آخرت رو سفید باشد چه پیشنهاد یا سفارش دلسوزانه‌اى دارید؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ سعى کنید در این مجالس رضایت خداوند به دست آید و با روش درست و اعمال خداپسندانۀ خود معرّف خوب معصومین علیهم السّلام و شیعیان بوده باشید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.