جمعه، 23 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال بیست و پنج

پرسش :

نظرات خود را دربارۀ على شریعتى و کتابهایش بیان بفرمایید، با علم به اینکه عقاید منحرف خودش را در کتابهایش بیان کرده و توهین به مقدسات شیعه و روحانیت و عزادارى و امام حسین علیه السّلام و غیره کرده، آیا کتابهاى ایشان از کتب ضلال به شمار مى‌رود و خریدوفروش و مطالعه‌اش گناه و حرام است یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ کتابهاى ایشان مشتمل بر امور باطله‌اى است و براى کسى که نمى‌تواند آنها را تشخیص بدهد و احتمال ضلالت و گمراهى مى‌دهد، خواندنش اشکال دارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.