جمعه، 23 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال سی و پنج

پرسش :

بازى زن و مرد نامحرم و گفتن حرفهاى عاشقانه که زن و شوهر به یکدیگر مى‌گویند مانند: «عزیزم، قربان تو، دوستت دارم و ...»، بازى در این فیلمها و نمایش و خریدوفروش آنها که غالبا تحریک‌کننده همراه با ارائۀ الگوهایى غیر اسلامى و ضد اخلاقى مى‌باشد چه صورت دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ بازى کردن زن و مرد در فیلمهاى مزبور حرام است، و ترویج آن فیلمها و خریدوفروش و استعمال و پخش آن حرام است. قال اللّه تبارک و تعالى: « إِنَّ اَلَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ اَلْفٰاحِشَةُ فِی اَلَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذٰابٌ أَلِیمٌ فِی اَلدُّنْیٰا وَ اَلْآخِرَةِ » ، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.