شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال هفتاد و هفت

پرسش :

گناهان کبیره کدام گناهان هستند؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ همۀ گناهان، کبیره هستند، و انسان باید از همۀ آنها توبه و استغفار نماید، تقسیم گناهان به کبیره و صغیره مربوط به عقاب اخروى است، و تفصیل گناهان کبیره در جلد اول منهاج الصالحین آخر بحث اجتهاد و تقلید ذکر شده است، به آنجا مراجعه شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.