شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال هشتاد و دو

پرسش :

اگر انسان به واسطۀ یک نفر عاقل و بالغ مسلمان به لواط دو نفر پى ببرد، ولى عینا مشاهده نکرده باشد و گفتۀ او هم بر طبق اعتراف و اقرار یکى از آن دو لواطکار است و فرد ناقل خبر، اصرار به وجود این عمل نماید فتوى چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ قول آن شخص اعتبارى ندارد، و نقل و اصرار آن شخص هم مسئولیت شرعیّه دارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.