شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال هشتاد و چهار

پرسش :

زنى مسن بر اثر چاقى مفرط دچار امراضى شده که پزشکان بالاتفاق به لزوم رعایت رژیم غذایى و لاغر و متعادل شدن وزن نظر داده‌اند. ولى مشار الیها معتقد است رعایت رژیم غذایى مضارّى براى او دارد، در این صورت وظیفۀ این زن چیست؟ (با توجه به اینکه با افزایش سنّ روند امراض رو به افزایش است).

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه شخص مذکور خوف داشته باشد که در صورت رعایت نکردن رژیم غذایى ضرر مهمى براى او پیش آید-هرچند از گفتۀ پزشکان این خوف پیدا شود-باید به مقدارى که مى‌تواند رعایت کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.