شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد

پرسش :

اگر کسى بگوید مثلا اصفهانیها یا قمیها آدمهاى بدى هستند یا کسبۀ کربلا یا مشهد مردم را اذیت مى‌کنند، آیا جایز است یا نه؟ اگر منظورش از این قول بعضى از مردم آن شهر باشد چه؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ باید در وقت گفتن بگوید بعضى مردم (مثلا) چنین هستند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.