شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد و پنجاه و دو

پرسش :

فیلمبردارى کردن از مجالس عمومى و مردم که امکان این هم است که در مجلس موسیقى مبتذل و یا رقصیدن هم صورت بگیرد آیا حرام است یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ فیلمبردارى مرد از مجلس مردان و فیلمبردارى زن از مجلس زنان (در صورتى که فیلمبردار مرتکب عمل حرام مثل گوش دادن به موسیقى لهوى و غیر آن نشود) مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.