شنبه، 24 اسفند 1398

مسائل مستحدثه | عقاید: سوال چهارده

پرسش :

گروهى از اهل حقهاى ایران به نام اهل حق خاندان آتش‌بگى اظهار شیعه بودن مى‌کنند، خواهشمند است به استفتائات این جانب جواب فرمایید: اهل حق‌هاى خاندان آتش‌بگى آیا واقعا شیعه هستند یا نه؟ در صورت شیعه بودن جزء کدام شیعه محسوب مى‌شوند؟ رفت و آمد خانوادگى و ازدواج با آنها و همچنین ذبح حیوانات توسط آنان چه حکمى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ کسى که عقاید دینى او بر طبق عقایدى که علماء شیعه از اول تا امروز بیان کرده و مى‌کنند باشد و وظایف شرعى خود را بر طبق بیان علماء دین بداند، مسلمان و شیعه است، و هر کس باید ملاحظه کند که عقاید و اعمالش این طور است یا نه، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.