شنبه، 24 اسفند 1398

مسائل مستحدثه | عقاید: سوال هشت

پرسش :

اگر الآن که شما در حال مطالعۀ این سؤالات مى‌باشید شخصى از در وارد شده و بگوید من امام زمانم، شما چه مى‌کنید؟ به دست و پایش مى‌افتید و یا او را طرد و دور مى‌کنید؟ خواستم بگویم در عصر جاهلیت زمانى که مردم آن زمان به اندازه‌اى جاهل و کودن بودند که سر چیزهاى بى‌ارزش جنگهاى طولانى و چندین‌ساله راه مى‌انداختند و دخترانشان را زنده به گور مى‌کردند و. . . آنگاه مردى همانند آنها (امّى و چوپان) برخیزد و بگوید: «من پیغمبر خدایم و به خدا ایمان آورید» کدام یک از آنها باور مى‌کردند؟ هر چند مظلومیت پیامبر صلّى اللّه علیه و آله و سلّم در این برهه از زمان کاملا مشخص مى‌باشد ولى اگر زمان دیگرى مثلا وقتى تمدن انسانیت شکل مى‌گرفت و اینان لا اقل داراى مختصر تفکرى مى‌بودند پیامبر اسلام ظهور مى‌کرد بهتر نبود؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ ظهور پیغمبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله و سلّم در مثل چنان محیطى و آوردن مثل قرآن کریم که معجزۀ همۀ زمانها و مکانها است خود یکى از امورى است که بیش از هر چیز دیگر علامت نبوت و اعجاز پیغمبرى است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.