شنبه، 24 اسفند 1398

مسائل مستحدثه | عقاید: سوال شانزده

پرسش :

راه درمان بیمارى حسد و تکبّر چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ به تلاوت قرآن کریم اهمیت بدهید و در آیات قرآن مجید تدبّر کنید، مخصوصا در آیاتى که مربوط به آخرت و حال انسان در قیامت است و نیز به دعاهایى که از ائمۀ معصومین علیهم السّلام رسیده و در آن دعاها حالات انسان و عاقبت امر آنها بیان شده توجه کنید و به خواندن آنها اهمیت بدهید و خلاصه اینکه دائما مردن را در ذهن خود در نظر داشته باشید و بدانید که بالاخره از دنیا مى‌روید و باید خود را براى حساب و آخرت آماده کنید، و اگر این راه را در پیش گیرید صفات زشت هم از بین مى‌رود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.