شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل متفرقه: سوال چهل و هفت

پرسش :

مبلغ ۶٠٠ تومان شهریۀ طلبه‌اى را به رسم امانت به من دادند تا به خودش برسانم و چند بار که او را دیدم به او مى‌گفتم: پول همراه ندارم. او نیز گفت: بعداً بدهید. اکنون چهار سال است ایشان را نمى‌بینم، تکلیفم چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ فعلاً چیزى بر عهدۀ شما نیست، ولى اگر وى را پیدا کردید به ایشان بدهید، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.