يکشنبه، 10 فروردين 1399

وظیفه مومنین هنگام شیوع ویروس کرونا

پرسش :

با شیوع ویروس کرونا، وظیفه مومنین در این باره چیست؟

پاسخ :
اول: دعا و تضرع به درگاه خداوند متعال جهت رفع این بلا از همگان، امید است ادعیه مؤمنین مورد اجابت حضرت حق تعالی واقع گردد.

دوم: رعایت اصول بهداشتی در حد امکان.

سوم: سعی در کمک به دیگران برای در امان بودن از این بیماری و در صورت امکان رسیدگی به مبتلایان به آن برای بهبودی حالشان. البته بعضی از مراتب دو امر اخیر در موارد و حالاتی واجب خواهد بود.

منبع: دفتر آیت‌ الله العظمی سیستانی (مدظله‌العالی)