يکشنبه، 10 فروردين 1399

اجازه نگهداری میت دچار ویروس کرونا در سردخانه

پرسش :

بنا بر مساله ۷۵۶ در توضیح المسائل جامع، اگر نگهداری میت بنا بر احتیاط واجب در سردخانه مجاز نیست، افرادی که دچار ویروس کرونا می‌شوند، اجازه نگهداری در سردخانه را داریم تا زمانی که ایمن برای دفن باشد؟

پاسخ :
اگر تجهیز نمودن میت به نحو واجب، نگه داشتن او را در سردخانه برای مدت نسبتا طولانی اقتضا داشته باشد اشکال ندارد بلکه لازم است.

منبع: دفتر آیت‌ الله العظمی سیستانی (مدظله‌العالی)