يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال یکصد و بیست و چهار

پرسش :

در مساجد ما وسایلى موجود است که جهت جشن میلاد امام حسن علیه السّلام و وسایلى جهت عزاى امام حسین علیه السّلام موجود است، آیا مى‌تواند در مراسم هر یک از اینها از وسایل دیگرى استفاده کرد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ وسائل مزبور -در صورت امکان- باید در همان جهتى که وقف شده است مصرف شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.