چهارشنبه، 20 فروردين 1399

چهاردهاحکام نماز جماعت | سوال یکصد و چهارده

پرسش :

عدّه‌اى از عزاداران حسینى علیه السّلام بعنوان تحقق بخشیدن به آرمان مقدس آن حضرت، ظهر عاشورا، اقدام به اقامۀ نماز جماعت در میادین یا کنار خیابانها مى‌نمایند. نظرتان را در مورد شرعیت یا اشکال شرعى این نماز جماعت اعلام فرمایید.

پاسخ :
باسمه تعالی؛ اقامۀ نماز جماعت تعظیم شعائر دینى است و در امکنۀ مذکور مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.