جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | سوال بیست و شش

پرسش :

از وطن اصلى خود براى کار همسرم به تهران آمده‌ایم حدودا ٢ ماه ساکن بودیم که نمازهایم را شکسته خواندم و حالا به کرج آمده‌ایم و قرار است چند سالى اینجا بمانیم، آیا در کرج نمازهایم کامل است یا باید قضا کنم؟ در وطنم تکلیف چیست چون من قصد بازگشت به وطنم را دارم؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در صورتى که اطمینان دارید مدت هشت سال یا بیشتر در کرج مى‌مانید نماز را تمام بخوانید، و الاّ قصد اقامه (ده روز یا بیشتر) کنید، و اگر از وطن اعراض نکرده‌اید وقتى به آنجا مى‌روید نماز تمام است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.