جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | نماز قضا: سوال سی و سه

پرسش :

آیا مى‌شود انسان نیت خود را از نماز جماعت به فرادى تغییر دهد؟ از قضا به اداء و واجب به مستحب و مستحب به واجب چطور؟ از ظهر به عصر و عصر به ظهر و مغرب به عشاء و عشاء به مغرب چطور؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ عدول از جماعت به فرادى در اثناء نماز جایز است و از اول قصد فرادى نباید داشته باشد و حکم عدول در موارد دیگر در رساله موجود است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.