جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | نماز جمعه: سوال بیست و هشت

پرسش :

در موقع ایراد خطبه‌هاى نماز جمعه برخى از نمازگزاران به صحبت کردن مى‌پردازند و به خطبه‌ها گوش نمى‌دهند یا برخى اصلا به خطبه‌ها نمى‌رسند و موقع اقامۀ نماز به مصلّى مى‌رسند، حکم نماز آنها چیست و آیا نماز جمعۀ آنها از ظهر کفایت مى‌کند؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه نماز جمعه با شرایط اقامه شود، شرکت در آن کفایت از نماز ظهر مى‌کند هرچند شخص به خطبه‌هاى نماز جمعه نرسد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.