جمعه، 22 فروردين 1399

احکام طهارت | مطهرات: سوال چهل و شش

پرسش :

فرض کنیم لباس نجس است و آن را در حالتى که خیس است روى طنابى نازک بیندازیم، در این حالت طناب نیز نجس مى‌شود؛ حال اگر لباس تمیزِ خیسِ دیگرى را روى طناب بیندازیم، آیا مى‌توان گفت آبى که از لباس خارج و روى طناب را خیس مى‌کند در حکم آب قلیل بوده و آن را پاک مى‌کند؟ در صورت انداختن لباسِ خیسِ سومى روى طناب، آیا باز آن طناب مى‌تواند لباس سومى را نجس مى‌سازد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ با رسیدن رطوبت به بند، شستن، صدق نمى‌کند و لباس دوم و سوم هم بنابر احتیاط نجس مى‌شود، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.