جمعه، 22 فروردين 1399

احکام | مسایل طهارت: سوال سی و چهار

پرسش :

اگر آفتاب از پشت شیشه بر چیز متنجّس بتابد آیا پاک مى‌شود یا نه؟ و اگر پشت خود شیشه نجس باشد چطور؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در صورتى که آفتاب از پشت شیشه بر چیز متنجّس بتابد پاک شدن آن محل اشکال است، بلى اگر همان طرف شیشه که آفتاب به آن مى‌تابد نجس باشد با وجود شرایط دیگر پاک مى‌شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.