جمعه، 22 فروردين 1399

احکام | مسایل طهارت: سوال سی و نه

پرسش :

کیفیت تطهیر موکت نجس که به زمین چسبیده چگونه است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه بعد از بین رفتن عین نجس آب را به محل نجس بریزند و بعد غساله را جمع کنند و اگر به بول نجس شده دو بار این کار را انجام دهند-و در مرتبۀ دوم آب پاک به محل نجس و محل رسیدن غسالۀ اول برسد-پاک مى‌شود، البته این در صورتى است که آبى را که براى تطهیر مى‌ریزند قبل از رسیدن به همۀ محل نجس بواسطۀ چسب یا غیر آن مضاف نشود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.