پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

زمین خریداری شده با پول مخمّس

پرسش :

شخصی با پول مخمّس زمینی خریده است و بعد از چند سال زمین را فروخته است و با پول آن و مقداری پول دیگر که از درآمد بین سال بوده زمین دیگری خریده است و الآن می‌خواهد زمین را بفروشد، آیا خمس دارد؟

پاسخ :
اگر برای تجارت خریده است یعنی خریده که قیمتش بالا رود و بفروشد و سود ببرد، قیمت فعلی آن منهای مبلغی که خمس آن را داده، خمس دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری