پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس حقوق معوّقه | سوال سه

پرسش :

سرِ سالِ خمسی من اوّل شهریور است، معمولاً امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس در اردیبهشت و خرداد برگزار می‌شود و بعد از شش ماه، اجرت اضافه کاری ما در ایام امتحانات پرداخت می‌شود، خواهشمندم توضیح بفرمایید که اگر اجرت کاری را که قبل از پایان سال خمسی انجام داده ام، بعد از پایان سال دریافت کنم، آیا خمس به آن تعلّق می‌گیرد؟

پاسخ :
حقوق معوّقه و اجرت اضافه‌کاری، جزئی از درآمد‌های سال دریافت آن محسوب می‌شود و اگر در هزینه‌های سال دریافت مصرف شود، خمس ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری