جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس قسط‌های پرداخت‌شده در یک سال

پرسش :

اگر وامی دریافت کنیم و قسط‌های آن سال‌های متمادی طول بکشد آیا قسط‌های پرداخت شده در هر سال خمس دارد؟

پاسخ :
اگر وام برای مؤونه‌ی زندگی بوده و در هر سال خمسی از درآمد همان سال ادای دَین کرده‌اید، پرداخت خمس اقساط پرداختی واجب نیست، آری اگر خود وام موجود باشد به مقداری که از راه درآمدِ کار، قسط آن را پرداخته خمس تعلّق می‌گیرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری