جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس پس‌انداز حقوق جهت هزینه‌های ازدواج | سوال یک

پرسش :

آیا به پولی که از حقوق ماهیانه ام برای خرید لوازم ازدواج در آینده، پس‌انداز می‌کنم، خمس تعلّق می‌گیرد؟

پاسخ :
اگر پولی را که بابت حقوق ماهیانه می‌گیرید، پس‌انداز می‌کنید، باید سر سال، خمس آن پرداخت شود، مگر آنکه با فرا رسیدن سال خمسی در آستانه‌ی خرید لوازم ضروری ازدواج باشید و زودتر از آن امکان خرید آن را نداشته‌اید و با پرداخت خمس آن نتوانید لوازم مورد نیاز را تهیه کنید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری