جمعه، 5 ارديبهشت 1399

فدیه و کفاره تأخیر زن باردار و شیرده / سوال دو

پرسش :

آیا زنی که به بچه شیر می‌‌دهد و روزه برای او ضرر دارد اگر روزه نگیرد بعداً باید کفاره نیز بدهد یا نه؟

پاسخ :
اگر خوف ضرر برای بچه باشد باید به مقدار هر روزی که روزه را افطار می‌‌کند، یک مدّ طعام (تقریباً ۷۵۰ گرم گندم یا نان یا برنج و یا مانند آن) به فقیر بپردازد و روزه را نیز قضا کند. ولی اگر خوف ضرر برای خودش باشد حکم مریض را دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری