جمعه، 12 ارديبهشت 1399

احکام روزه | مبطلات روزه: سوال چهارده

پرسش :

شخصی نمی داند اذان صبح شده در ماه رمضان وقتی لقمه را در دهان می گذارد شخصی خبر می دهد اذان شده لقمه را فرو برده در گلو گیر کرده نمی تواند در بیاورد مجبور شده یک مقدار آب بخورد حال روزه او باطل است و کفاره دارد یا نه؟

پاسخ :
روزه باطل است ولی کفاره ندارد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.