شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | رویت هلال ماه: سوال هجده

پرسش :

اگر هلال ماه در شهری ثابت شود آیا اول ماه در شهرهایی که در سمت مشرق آن شهر قرار دارند نیز ثابت است حتی اگر اتحاد یا نزدیکی افق نداشته باشد؟

پاسخ :
اگر آن شهر از لحاظ افق با شهری که ماه در آن رؤیت شده اتحاد یا نزدیکی افق نداشته باشد ماه ثابت نمی شود.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.