پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

ساخت اماکن عمومی یا فضاهای ورزشی در قبرستان/ سوال یک

پرسش :

قبرستانی که قبلاً در آن اموات را دفن می کردند و فعلاً دفن اموات در آن متوقف گردیده و تاریخ اکثر به اتفاق قبور بیش از سی سال است.آیا می توان با خاک ریزی روی قبور قبرها را زیر خاک برده و در آن کتابخانه، زمین فوتبال و فضای سبز برای جوانان و مردم احداث نمود یا خیر؟ لطفاً نظر شرعی را بیان فرمائید.

پاسخ :
اگر استفاده در جهت وقف به هیج وجه امکان نداشته باشد،با نظر متولی شرعی میتوانند در مطلق خیرات از آن استفاده کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری