پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تبدیل اتاقهای متعلق به مسجد به مغازه

پرسش :

در جلو مسجدی دو اتاق ساخته اند که می تواند استفاده های گوناگونی، داشته باشد، استفاده از این دو اتاق به عنوان مغازه جهت مخارج مسجد، دفتر بسیج، دفتر شورای اسلامی چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر برای نماز یا منظور خاص وقف نشده استفاده از آن در موارد مذکور اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری