پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

الحاق رقبۀ مسجد به مسجد دیگر/ سوال دو

پرسش :

منزلی است حدود دویست مترمربع که چند سال گذشته وقف بر یکی از مساجد شهر شده است این منزل متصل به مسجدی می باشد، که اکنون هم به تمامی معنی مخروب و بی فایده است به گونه ای که قابل تعمیر و استفاده نمی باشد، احداث جدید ساختمان در این زمین مقرون به صرفه نیست و منافع این ملک می بایست به تولیت آن که به عهده امام جماعت مسجد واگذار گردد و مابقی صرف تعمیر منزل و افطاری ماه مبارک رمضان و روضه خوانی در شبهای جمعه در این مسجد شود با توجه به مطالب فوق متمنی است نظر به صلاح و نیاز مبرم مسجد به توسعه آن، حضرت اجازه ولایی بفرمائید زمین مذکور به مسجد ملحق گردد طول عمر و سلامت حضرتعالی را خواهانم.

پاسخ :
تغییر وقف جایز نیست، و با اجاره طولانی مدت قابل الحاق به مسجداست و اجاره آن باید صرف جهت وقف شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری