پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تغییر زیر زمین مسجد به امور فرهنگی و کتابخانه/ سوال یک

پرسش :

زمینی جهت ساخت مسجد وقف شده در طراحی جهت ساخت، قسمت زیر زمینی آن جهت امور فرهنگی ـ ورزشی مسجد در نظر گرفته شده است.(این قسمت از شبستان مسجد کاملاً مجزا است) آیا این امر اشکالی دارد؟

پاسخ :
از ابتدا واقف می تواند یک قسمت زمین خود را برای غیر مسجد وقف کند، اما پس از وقف برای مسجد  نمی تواند آن را تغییر دهد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری