پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تبدیل حسینیه و موقوفات منفعتی به مسجد و کتابخانه / سوال یک

پرسش :

زمینی وقف مؤبد شده است برای سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) اداره اراضی شهری قطعه ای از آن را جهت احداث بنا برای مسجد در اختیار چند نفر خیر گذاشته و عمل احداث نیز در آن انجام شده، به منظور رفع محظور شرعی و دانستن تکلیف اداره در قبال موقوفه استدعا دارد پاسخ سوالات ذیل را مرقوم و به مهر شریف مزین فرموده و اجازه فرمائید به این اداره ابلاغ فرمایند.آیا در زمین موقوفه موصوف می شود مسجد ساخت یا خیر؟

پاسخ :
زمین موقوفه مسجد نمی شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری