پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

ارتباط واقف با مال موقوفه بعد از وقف | سوال چهار

پرسش :

افراد خیری طی وقفنامه های عادی اقدام به ایجاد موقوفات و رقباتی نموده تا عواید آنها در امورات خیر هزینه گردد با عنایت به عدم دوراندیشی لازم در مفاد وقفنامه در خصوص کیفیت هزینه این عواید رعایت مصلحت و غبطه وقف ملحوظ نگشته حال واقف متوجه نواقص وقفنامه گردیده و در راستای مصلحت وقف باید وقفنامه اصلاح گردد. با عنایت به اینکه واقف در قید حیات بوده استدعا داریم جواز یا عدم جواز اصلاح وقفنامه را امر به ابلاغ نمائید.

پاسخ :
بعد از وقف و تحقق قبض معتبر در آن واقف نسبت به وقف اجنبی می شود و حق تغییر وقف ولو به عنوان اصلاح را ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری