يکشنبه، 4 خرداد 1399

روزۀ مستحبی زن با نهی شوهر

پرسش :

اگر شوهر، زنش را از گرفتن روزۀ مستحبی نهی کند، درحالی که روزه گرفتن منافات با حق شوهر ندارد، آیا زن می تواند روزۀ مستحبی بگیرد؟(1)

پاسخ :
بنا بر احتیاط واجب، باید خودداری کند (حضرت امام و آیات عظام خویی، گلپایگانی، فاضل، سیستانی و مکارم).

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی اقسام الصوم، مسأله 2، بخش السابع، منالمحضورات؛ توضیح المسائل مراجع،ج 1، مسأله 1740.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.