چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام نماز بیماران | نماز و زانو درد

پرسش :

فردی مبتلا به زانو درد است و هنگام تشهد و سجده تشدید مىیابد، آیا می تواند براى به جا آوردن آنها از صندلى استفاده کند؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: ایستاده نماز را بخواند و هنگام سجده کردن و خواندن تشهد و سلام روى صندلى بنشیند.[1]

پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 972 و 974؛ بهجت، استفتاءات، قسمت نماز، س 646؛ فاضل، استفتاءات، ج 2، س 259.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.