چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام نماز بیماران | قبله و تخت بیمارستان: سوال یک

پرسش :

بیمارى به گونه اى روى تخت بسترى شده که امکان رو کردن به سمت قبله را ندارد. آیا مى تواند نمازش را در همان حال - یعنى در خلاف جهت قبله - بخواند؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر با کمک دیگران هم نتواند، همان طور نماز بخواند.[1]

پی نوشت:
[1]. بهجت، استفتاءات، قسمت نماز، س 45؛ امام، استفتاءات، ج 1، احکام نماز، س33؛ تبریزی، استفتاءات، س 461.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.