جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال سی

پرسش :

شخصی در منزل شراب می‌خورد و گاهگاهی در همان منزل، از قرآنی که در خانه دارد تلاوت می‌کند، به او گفته می‌شود در برابر این قرآن معصیت نکن، می‌گوید به کسی مربوط نیست، من هم شراب می‌خورم و هم قرآن می‌خوانم، حال ایا می‌شود این قرآن را از او گرفت یا نه؟

پاسخ :
در فرض مرقوم گرفتن قرآن مجید از او جایز نیست، همین قدر که او را نهی از منکر کنید و آیات را در حرمت خمر به او تذکر دهید، به تکلیف خود عمل کرده‌اید.

منبع: مجمع المسایل، ج 1، ص 530، مساله 65.