جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال چهل و نه

پرسش :

یک جلد کلام الله مجید را کسی وقف به محل معینی نموده است، ولی چون کلام الله در آن محل خیلی جمع شده، این قرآن بکلی از استفاده افتاده است، در این صورت، جایز است انتقال به محل دیگری بدهند یا نه؟

پاسخ :
در صورتی که هیچ مورد استفاده نمی‌باشد، ببرند محل دیگر که از آن استفاده شود اشکالی ندارد.

منبع: مجمع المسایل، ج 2، ص 413، مساله 1186.