جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | سوال بیست و شش

پرسش :

اگر مسجدی خراب شده است و در آن قرآن هایی وجود دارد و بودن قرآن در آن مسجد موجب هتک حرمت قرآن باشد، آیا افراد اجازه دارند جهت حفظ قرآن ها، آن را در منازل خود برده و احیاناً تلاوت نمایند؟

پاسخ :
آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (رحمه الله):
اگر محرز باشد که وقف است باید به مسجد دیگر ببرند، بلکه اگر وقف بودن آن محرز نشود، باز بنابر احتیاط به مسجد دیگر برده شود. والله العالم.

آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (رحمه الله):
اگر وقفیت آنها محرز نباشد و امکان بردن آن به مسجد دیگر برای قرائت عموم نباشد، جهت حفظ آنها ببرند منزل و تلاوت هم در این صورت مانعی ندارد.

آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی (حفظه الله):
جایز نیست.

منبع: نرم افزار احکام قرآنی، مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان، 1388.