سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | نماز در حج: سوال هشت

پرسش :

شرکت شیعیان در نماز جماعات و جمعه اهل سنت در حرمین شریفین چه حکمی دارد؟ آیا باید نماز را اعاده کرد؟ چه شروطی معتبر نیست؟ (مانند اتصال صفوف یا ...)

پاسخ :
نماز صحیح است و اعاده ندارد ولی باید شرایطی که آنها معتبر می‌دانند مراعات شود مثلًا جلوتر از امام جماعت اقتداء نکنند.

​​​​​​​‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.