سه‌شنبه، 24 تير 1399

ارتباط با فرد ناصالح به قصد اصلاح رفتار وی

پرسش :

اگر با شخص بدی آشنا شدیم، باید از او فاصله بگیریم یا به هدف اصلاح او به ارتباطمان با او ادامه بدهیم؟

پاسخ :
آیا کسی که شناگر خوبی نیست و خودش هم به زور شنا می‌کند، می‌تواند یک غریق را نجات بدهد؟ اگر او بخواهد غریق را نجات دهد، خودش هم در آب خفه می‌شود. کسی هم که هنوز خودش ایمان بسیار محکم و استواری ندارد، نباید به هوس اصلاح افراد فاسد به خودمان لطمه می‌زند، وظیفه‌ای نداریم که به هدف اصلاح آنها به چنین دوستی‌ها و ارتباط‌هایی تن بدهیم. خدا چنین تکلیفی را بر دوش ما نگذاشته است.

منبع: هفتاد و شش پرسش و پاسخ درباره اخلاق و رفتار، غلامرضا حیدری ابهری، انتشارات قدیانی، 1393.